Verzenden & Betalen

Levertijd & verzendkosten


Het boek atmosfeer verschijnt op 10-10-2020. Vanaf die releasedatum doen wij er alles aan om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestel je op werkdagen vóór 17.00 uur, dan doen wij ons uiterste best om de volgende dag te verzenden.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen €4,95 per boek.

Zodra het boek verzonden is ontvang je hierover een mail met track & trace code. Hiermee kun je je brievenbuspakket volgen tot aan ontvangst.

Daarnaast heb je de optie om het boek af te halen tijdens de boekpresentatie op 10-10-2020. Daarmee bespaar je natuurlijk de verzendkosten. Let erop dat je de juiste optie aanvinkt bij het plaatsen van je bestelling.


Betaalmethode

Wij bieden de volgende betaalmethode aan:

– iDeal

Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. iDeal is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ANS Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS bank, SNS regiobank en Triodosbank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald.